Защо WAGO? 

Има много причини, всъщност няколко милиарда. Всеки продукт, продаден досега, както и всяка извършена услуга са допринесли за увеличаването на удовлетвореността на нашите клиенти.

Защо клиентите ценят нашата компания? 

Може би заради стремежа към най-високо качество, последователно прилагане на философията на сигурността или иновативните действия на всички нива на компанията. Но и за сертифицираните продукти и процеси, тествани стотици пъти. Резултатът – голяма група от доволни клиенти по целия свят, които са се доверили на WAGO в областта на автоматизацията и електрическите връзки.

Надеждно тестване

Световен лидер и изобретател на технологията за безвинтно свързване, предлага широка гама от клеми за монтаж на шини с пружинно свързване. Нашите продукти доказаха като изключително надеждни след 35 години употреба, с качество потвърдено от международни сертификати.

Изключително висока безопасност на продуктите

За да осигурим възможно най-доброто качество за нашите продукти, ние ги изпитваме в нашата акредитирана лаборатория в съответствие с националните и международните стандарти.

Лабораторни тестове

Тестовата лаборатория на WAGO извършва механични, електрически и климатични тестове, за да гарантираме максимална сигурност. 

Кои сме ние?

Повече от 70 години WAGO е световен лидер в технологията за пружинно свързване. WAGO предлага технологии за електрическо свързване, автоматизация и интерфейсна електроника. Електрическите връзките на WAGO са доказани в много приложения и дават възможност за свързване на твърди, гъвкави и фини проводници с разнообразно напречно сечение. Доверието възниква, когато връзките са силни и надеждни. Ето защо ние работим всеки ден, за да подобрим връзките с нашите партньори, като направим техните връзки по-безопасни, по-силни и по-ефективни.

Технологията на WAGO за автоматизация и свързаният с нея софтуер, са ориентирани към бъдещето и спестяват време. Нашите входно-изходни системи, контролери, екрани и панели се отличават с най-високо ниво на надеждност – дори при екстремни условия.

Интерфейсните модули на WAGO отговарят и на най-строгите изисквания, което позволява правилно планиране и изпълняване на задачите с нашите сигнални преобразуватели, релейни и оптронни модули, преобразуватели на напрежение и захранващи устройства, както и интерфейсни модули и системно окабеляване.

Разнообразието от продукти на WAGO се простира от системи редови клеми или клеморедни блокове за инсталации и промишлено окабеляване, през щепселни конектори и проходни компоненти, до конектори за печатни платки и маркировъчни решения.

WAGO разработи собствени вътрешнофирмени стандарти за качество, които далеч надхвърлят изискванията, налагани от различни органи.

Нашите продукти отговарят на всички стандарти за качество, които се изискват за комплексни приложения. 

С над 9 000 служители, WAGO е близо до клиентите си по целия свят. WAGO Group включва седалището в Минден, нашият производствен и логистичен център в Зондерсхаузен и седем международни производствени обекта. Към тях се присъединяват деветнадесет допълнителни компании за продажби, специализираната софтуерна компания M&M Software и представители в над осемдесет страни.