WAGO Creators

Открийте уникални идеи за аксесоари за продуктите на WAGO! Станете сами създател на WAGO и използвайте силата на общността. Споделете вашите идеи и работете върху дизайни съвместно с други членове на общността. Вашите модели могат да се материализират по-бързо от всякога благодарение на 3D принтирането и WAGO Creators.

Какво е WAGO Creators?

WAGO Creators е отворена общност, разработена от WAGO GmbH & Co. KG, в която се споделят и доразвиват идеи за аксесоари на WAGO в CAD формат. Всеки член на общността може да качва и изтегля дизайни или да поръчва директно от нашия партньор за 3D печат.

Кой използва WAGO Creators?

Тук се срещат майстори, професионални разработчици и фенове на WAGO! Станете сами създател на WAGO и впрегнете силата на общността.

Как мога да се присъединя?

Регистрирайте се тук лесно и безплатно с вашия имейл адрес.

Сподели новината

Още новини

Вижте още от най-актуалните новини

САМО на 22.04.2024г. за всяка покупка нaWAGO разпределителна кутияарт. номер 207 –

САМО на 08.04.2024г. за всяка покупка на WAGO контролер Compact 100751-9301 – 750,00лв.* получавате ПОДАРЪК – компактно захранване 2687-2142 Характеристики на WAGO контролер Compact 100 Повече за продукта, вижте тук. *Всички цени са препоръчителни и без ДДС. Търсете продуктите на WAGO при официалните дистрибутори в цялата страна.

на специална цена + подарък! САМО на 20.05.2024г. за всяка покупка наWAGO клеморед за токови

Първите печеливши от играта на ВАГО България са: Ралица Петкова    Станислав Ганчев Ганчев    Светлин Китанов    Красимира Димитрова    Магдалена Белезирева    Emilia Dacheva    Хасан Хасанов    Костадин Костадинов    Желязко Салавиев    Станислава Стоянова    Емил Вутев    Виктор Хаджиев    Методи Гълъбов    Мария Везенкова Очаквайте НОВОТО теглене на 27-ми май 2024г.

Дни
Часа
Минути

WAGO клеморед за токови трансформатори с подарък!

Присъединете се към нашия бюлетин

Като се абонирате, вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност и предоставяте съгласие да получавате актуализации от нашата компания.